HemVäxterHar du lyst til at arbejde med at sikre fremtidens fødevarer?

Har du lyst til at arbejde med at sikre fremtidens fødevarer?

Datum: 29.01.2020 Författare: Sara Landqvist Kategori: Växter
NordGen medarbetare sorterar fröer i ett videomikroskåp

Har du mod på eller erfaringer med at arbejde med frø eller lignende fra et laboratorium? Kunne du tænke dig at arbejde i en nordisk organisation i et dansk forskningsmiljø? Så har vi måske stillingen til dig? Du kommer til at arbejde med at kvalitetssikre opbevaringen af NordGen’s frøsamling i et uformelt og imødekommende miljø.

NordGen arbejder med bevaringen af plantefrø i de nordiske lande. En vigtig del af vores arbejde er at drive et omfattende frølager der indeholder omkring 55.000 forskellige frøprøver af nordiske kulturplanter. Frø der er med til sikre os fødevarer og foder for fremtiden.

Frøsamlingen er opbevaret på frost og da det danske backup-lager skal flyttes til en ny frysefacilitet, søger NordGen en medarbejder til at kontrollere, registrere og om-pakke frøprøver.

Du vil indgå i et lille team der har ansvar for at flytte og kvalitetssikre de enkelte frøprøver. Hovedparten af arbejdet vil foregå på det nye backup-lager, der er placeret på Forskningscentret Flakkebjerg, der er en del af Aarhus Universitet ikke langt fra Slagelse. Dog vil oplæring i vores database, frøhåndtering og introduktion til NordGen delvis foregå på vores frølaboratorium i Alnarp, Sverige lige uden for Malmø.

Vi vil lægge vægt på dine personlige kompetencer, lyst til jobbet samt eventuelle erfaringer med frø-håndtering, lagerarbejde eller andet arbejde. Du vil rapportere direkte til projektlederen for projektet.

Vi ser gerne, at du har følgende kvalifikationer og kompetencer
Er grundig, effektiv, selvstændig og kompetent
Har lyst til et arbejde hvor nøjagtighed og præcision er vigtigt
Er engageret og motiveret
Har almindeligt brugerkendskab til computer
Kendskab til frø-håndtering, laboratorie arbejde eller lignende vil være en fordel
Basale færdigheder i engelsk vil være en fordel.

NordGen tilbyder

NordGen tilbyder et interessant job i en professionel organisation med et internationalt arbejdsmiljø og entusiastiske kolleger.

Ansættelse vil ske snarest muligt og er en 1-årigt projektansættelse på fuldtid. Øvrige ansættelsesvilkår følger gældende svenske statsaftale.

Løn efter aftale.

Tjenestested er Forskningscentret Flakkebjerg ved Århus Universitet, tæt på Slagelse, men rejser til vores kontor og laboratorium i Alnarp, Sverige vil forekomme.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte

Projektleder Michael Lyngkjær – telefon +46 735 138 371, email: michael.lyngkjaer@nordgen.org
Kurator Jette Nydam Hansen – telefon +46 702 599 018, email: jette.nydam.hansen@nordgen.org

Vi holder løbende samtaler og opfordrer derfor til, at du sender CV, ansøgning og andet relevant materiale hurtigst muligt. Ansøgningsfrist er den 28. februar 2020. Ansøgning (inklusive CV og referencer) skal du udfylde via vores hjemmeside nordgen.org eller på Nordisk Ministerråds hjemmeside norden.org.

Vi vil vurdere ansøgningerne løbende, så søg via dette link allerede i dag.