HemVi respekterar din integritet

Vi respekterar din integritet

Dataskyddsförordningen (GDPR) är en lag som trädde i kraft i maj, 2018. Lagen reglerar hur vi lagrar din personliga information, såsom ditt namn, adress och e-post. Genom att godkänna att vi sparar den här informationen kommer vi kunna sända uppdateringar till dig angående NordGens arbete.

GDPR ger dig rätten att alltid kunna begära ut vilken information vi har lagrad om dig. Du kan också be oss rätta den information vi har, be om en överföring eller begränsning av hur vi använder informationen. Du har också alltid rätt att be oss radera informationen.

Om du har valt att be oss skicka uppdateringar om nyheter från NordGen men ångrar dig och vill radera infromationen vi har om dig är det lättast att göra det via nyhetsmailets text och länken längst ner där det står “unsubscribe”. Du kan också kontakta vårt dataskyddsombud, Kjell-Åke Lundblad på kjellake.lundblad@nordgen.org.

Är du missnöjd med hur vi använder din personliga information kan du vända dig till Datainspektionen och lämna in ett formellt klagomål.