Människor står framför ett kalhygge och ser på en skogsmaskin med stora granar i bakgrunden.

NordGen Skogs konferens 2022

Plats: Lund, Sverige

Datum: 27 september 2022 - 28 september 2022

 
 

Nordiskt genresurscenters skogssektion – NordGen Skog – och samarbetspartners bjuder in till en nordisk skogskonferens i september 2022.

NordGen Skog är ett nordiskt forum för forskare, praktiker, skogsförvaltare och beslutsfattare. Vårt mål är att knyta samman människor och sprida kunskap genom konferenser och temadagar samt genom annat informationsarbete. Våra huvudämnen är skogsetablering och anpassning till klimatförändringar, plant- och fröproduktion och förädling, samt skötsel av skoglig genetisk mångfald.

NordGen Skog fyllde 50 år under 2020. Under de två åren av corona och restriktioner har vi väntat på att få fira med dig personligen. Vi ser fram mot att träffa dig på konferensen och är mycket glada att få bjuda in till en uppskjuten festmiddag på konferenskvällen, den 27 september.

Presentationer kommer att hållas på engelska av talare från hela Norden och andra regioner. Konferensen, med titeln Scoping our forests for the future, är öppen för en bred publik.

De som inte kan medverka på plats kan följa konferensens presentationer genom streaming den 27 september, länk till eventet på zoom finns här:

https://events.zoom.us/ev/AvcGiZIQ1HgEY9PLf8qZCHQqXA76TJXDCaExRFyjQT6PBuaztQMw~AggLXsr32QYFjq8BlYLZ5I06Dg

Läs mer här om konferensprogram, registrering och information om boende.