Arbeta hos oss

Kvinna lutar sig fram och tittar på en hög växt. Man tittar på samma växt över kvinnans axel.Att arbeta för NordGen innebär att arbeta för framtida generationer. Som anställd hos oss delar du vår vision om ett samhälle där en bred mångfald av genetiska resurser leder till lösningar för en hållbar framtid. Hos oss arbetar trädgårdsingenjörer, forskare, ekonomer, växtexperter och många andra yrkesgrupper med det gemensamma målet att bevara och främja ett hållbart nyttjande av genetiska resurser.

Just nu söker vi en genbankskurator och en teamledare för NordGens växtexperter. Ansök via knapparna nedan senast den 16 december.

Som anställd på NordGen ingår du i ett tätt sammansvetsat gäng som trivs och utvecklas på jobbet i en både nordisk och internationell miljö. För oss är en balans mellan arbets- och privatlivet en självklarhet, liksom attraktiva personalförmåner och finfrukost på fredagar. Hos NordGen kan du forska eller arbeta med administrativa uppgifter på något av våra kontor eller rent praktiskt ta hand om den nordiska frösamlingen i trädgård, växthus eller något av våra laboratorium. Vårt huvudkontor ligger granne med den vackra Alnarpsparken på SLU:s campus. NordGen Skog och NordGen Husdjur finns i Ås utanför Oslo.

Genbankskurator

Vår nuvarande genbankskurator ska gå i pension och vi söker någon som kan ta över hennes breda ansvarsområde. För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara en erfaren ledare med naturvetenskaplig bakgrund. Du kommer att ha ett övergripande operativt ansvar den nordiska frösamlingen vilket ställer kvar på att kunna hantera flera olika processer samtidigt i ett tätt samarbete med privata verksamheter, universitet och forskningsinstitutioner. NordGen erbjuder en spännande tjänst i en professionell och internationell miljö. Sista ansökningsdag är den 16 december. Läs mer om tjänsten och ansök via knappen nedan.

Sök tjänsten som genbankskurator

Teamledare för NordGens växtexperter

Till en nyinrättad tjänst söker NordGen en teamledare för våra växtexperter som ska bidra till NordGens strategiska mål om att öka användningen av den nordiska frösamlingen som utgör en viktig forskningsinfrastruktur för jordbruket, särskilt när det gäller klimatanpassning. För att trivas och lyckas i rollen bör du vara en erfaren ledare med naturvetenskaplig bakgrund. Du kommer att arbeta för att höja NordGens vetenskapliga profil, utöka vår projektportfölj samt stärka samarbetet med de nordiska växtförädlingsföretagen och universiteten. NordGen erbjuder en spännande tjänst i en professionell och internationell miljö. Sista ansökningsdag är den 16 december. Läs mer om tjänsten och ansök via knappen nedan.

Sök tjänsten som teamledare

Praktik, examensarbete etc.

Har du frågor om praktik, arbetsträning, examensarbete eller sommarjobb är du välkommen skicka ett mail till oss på info@nordgen.org.

Andra tjänster inom det Nordiska samarbetet

NordGen är en institution under det Nordiska Ministerrådet, som är de nordiska regeringarnas samarbetsorgan – är du intresserad av andra tjänster inom det nordiska samarbetet, klicka på knappen nedan.

Lediga jobb inom nordiska samarbetet